Πληρωμές – Αποστολές & Επιστροφές

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

 • Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της. Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,90€. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής:
  - μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  - με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  - αντικαταβολήΓια αγορές πάνω από 49€ η αποστολή είναι δωρεάν. Το χρονικό πλαίσιο για την παράδοση προϊόντος είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

ΚΥΠΡΟΣ

 • Για παράδοση σε 10 μέρες τα έξοδα αποστολής είναι 8€.
  Για παράδοση σε 3 μέρες τα έξοδα αποστολής είναι 15€.
  Για παραγγελίες άνω των 120€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  Οι αποστολές γίνονται με την courier Γενική ταχυδρομική.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

 • Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
  Εαν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμε ημέρες.
  Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παράδοση σε 10 μέρες, οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Πέμπτη και η παράδοση τους γίνεται εντός 10 ημερών.
Για express παράδοση, η παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια μέρα και η παράδοση γίνεται εντός 3 ημερών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρει το λόγο και χωρίς επιβάρυνση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν. Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα της πρώτης επιστροφής είναι δωρεάν. Στη δεύτερη επιστροφή επιβαρύνεστε με 3€. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μέσω της υπηρεσίας Γενική Ταχυδρομική, χέρι με χέρι. Μπορείτε βέβαια να κάνετε την επιστροφή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θέλετε, αλλά με χρέωση αποστολέα. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να επιστραφεί χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.
Επιλογές επιστροφής:
Αλλαγή με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
Επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε. Για επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιβάρυνσης είναι 3€. Για επιστροφή χρημάτων στην τράπεζα ALPHA BANK, δεν επιβαρύνεστε με κάποιο επιπλέον κόστος. Για επιστροφή χρημάτων σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε επιπλέον με το ποσό των 2€.
Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 

Κάντε εγγραφή και μάθετε τα πάντα 

για τις ειδικές προσφορές μας!

Η εγγραφή ήταν επιτυχής!